Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Archive for the ‘Eko kotiček’ Category

Dogodek skupnosti šol Biosfernega območja Julijske Alpe

Danes, 19. 11. 2019, smo na matični in podružnični šoli s svečanim dogodkom obeležili prvo leto v skupnosti šol Biosfernega območja Julijske Alpe. Učenci so spoznali interaktivni zemljevi biosfernega območja, toplo gredo in pomen biodiverzitete. Ogledali smo si animirani film o varovanju TNP, vsak učenec pa bo prejel tudi časopis skupnosti šol BOJA.

Akcija zbiranja starega papirja …

… bo na matični šoli potekala v četrtek, 10. oktobra 2019, med 13.00 in 17.00. Hvala za vaš doprinos.

22. april – svetovni dan Zemlje

Ob svetovnem dnevu Zemlje smo v avli šole pripravili razstavo fotografij narave, ki so jih posneli učenci naše šole. Takšno naravo želimo ohraniti tudi za prihodnje rodove. Planet ali plastika? V oceanih vsako leto konča 9 milijonov ton plastičnih odpadkov. Več kot 40 % plastike se uporabi samo enkrat, nato pa se jo zavrže. Od […]

Očistili smo okolico matične in podružnične šole …

… ter se tako pridružili akciji “Očistimo našo občino – Radovljica 2019”. Na obeh šolah smo organizirali tudi spomladanski del akcije zbiranja starega papirja.

Akcija zbiranja starega papirja

  Spoštovani učenci, starši in krajani, obveščamo vas, da bo akcija zbiranja starega papirja v četrtek, 11. aprila 2019, med 13.00 in 18.00. Lep pozdrav!      

Akcija zbiranja starega papirja

11. oktobra 2018 bo na matični šoli potekala akcija zbiranja starega papirja. Akcija bo potekala med 13.00 in 18.30. Vljudno vas naprošamo, da nam v zbiralni akciji pomagate po najboljših močeh. Hkrati vas obveščamo, da bomo v letošnjem šolskem letu izvedli še eno zbiralno akcijo (predvidoma v aprilu 2019). Za sodelovanje se vam že vnaprej iskreno […]

Ekskurzija v Velenje

Danes so se učenci in učenke 7. in 8. razreda spustili v podzemlje muzeja premogovništva v Velenju in si ogledali posledice rudarjenja na območju Šaleške doline.

Očistimo našo občino

Spoštovani, tradicionalna akcija Očistimo našo občino – Radovljica 2018 bo v soboto, 7. aprila. Učenci lahko sodelujete na čistilni akciji v domačih krajevnih skupnostih.

Dan brez avtomobila

ZDRUŽIMO MOČI, DELIMO SI PREVOZ je slogan, ki povzema osrednjo temo letošnjega Evropskega tedna mobilnosti. Že tradicionalno se bomo v petek, 22. septembra, ob dnevu brez avtomobila, v šolo odpravili peš: z Brezovice ob 7.55 (zbor pri ekološkem otoku), z Dobrave ob 7.45 (zbor pri zadružnem domu), iz Krope ob 7.40 (zbor pred trgovino), iz […]

Akcija zbiranja starega papirja

Akcijo zbiranja starega papirja bomo izvedli v četrtek, 13. aprila 2017, med 13.40 in 17.30. Lep pozdrav!