NOVICE

Karierna orientacija: 15. Informativa - Sejem izobraževanja in poklicev

Objava od
David Kebler
Kategorije
Datum
8 decembra, 2023

Spoštovani,

na Gospodarskem razstavišču se bo v petek in soboto, 19. in 20. januarja 2024, od 9. do 18. ure,  odvijala že 15. Informativa, največji vseslovenski sejem izobraževanja in poklicev.

Gre za t.i. veliki predinformativni dan, namenjen vsem generacijam, da na enem mestu pridobijo vse relevantne informacije o nadaljnjem izobraževanju, priložnosti za študij v tujini, zaposlovanju in štipendiranju. Programe in aktivnosti vsako leto predstavijo posamezne organizacije, njihovi zaposleni in dijaki oziroma študenti, kar prireditvi daje prav osebno noto.

Vstop na prireditev je za obiskovalce prost.

informativa je namenjena vsem generacijam, tako zadnjim razredom osnovne šole, zaključnim letnikom srednjih šol, višjih in visokošolskih študijev kot odraslim, skratka vsem, ki jih zanimajo informacije o nadaljnjem izobraževanju, o različnih poklicih, štipendijah in seveda vse ideje za kakovostno preživljanje prostega časa.

Predstavile se bodo vse slovenske univerze s svojimi programi, srednje šole in šolski centri, višje strokovne šole, visoke šole,  potekale pa bodo tudi predstavitve poklicev, prekvalifikacij in štipendij, ter možnosti izobraževanja in zaposlovanja v tujini.

Lep pozdrav

Šolska svetovalna služba

David Kebler
David Kebler

Prejšnji prispevek

vabilo na dobrodelno prireditev
07 decembra 2023

Naslednji prispevek

Bodi zvezda, ne meci petard
11 decembra 2023
cross Skip to content