NOVICE

Novi preventivni higienski ukrepi

Objava od
Katja Nastran
Kategorije
Datum
5 marca, 2021

OBVESTILO ZA UČENCE IN STARŠE

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Obveščamo vas o novih ukrepih za preprečevanje širjenja novega koronavirusa v šolah. Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je dne 3. 3. 2021 izdalo okrožnico z novimi navodili glede nošnje zaščitnih mask, ki veljajo od ponedeljka, 8. 3. 2021, dalje.

Po novem (od 8. 3. 2021 dalje) je uporaba zaščitnih mask za učence od 6. razreda (oziroma od dopolnjenega 12. leta dalje) do 9. razreda obvezna v vseh šolskih prostorih, tudi v matičnih učilnicah. Prav tako je obvezna uporaba zaščitnih mask za vse zaposlene v šoli v vseh prostorih. V skupnih prostorih šole in šolskih zunanjih površinah je uporaba zaščitne maske obvezna za vse učence, odrasle in obiskovalce. Uporaba zaščitnih mask ni obvezna za učence od 1. do 5. razreda izključno, ko so v matičnem oddelku. Sicer je priporočljivo, da tudi učenci od 1. do 5. razreda za svojo varnost in zaščito vseskozi uporabljajo zaščitno masko.

S skupnimi močmi bomo v šoli naredili vse potrebno, da bo pouk varen za učence in zaposlene. Zato se že vnaprej vsem zahvaljujemo za upoštevanje novih ukrepov.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!
Vodstvo šole

Vir slike: Google Images
Katja Nastran
Katja Nastran

Prejšnji prispevek

Jedilnik od 1.3. do 5.3.2021
02 marca 2021

Naslednji prispevek

Jedilnik od 8.3. do 12.3.2021
07 marca 2021
PREBERITE SI ŠE
cross Skip to content