Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/os-lipnica.si/httpdocs/katarina/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Delo na daljavo – Slovenščina, 9. razred (6. teden)

PostHeaderIcon Delo na daljavo – Slovenščina, 9. razred (6. teden)

Pozdravljeni devetošolci!

Pred nami je 6. teden dela na daljavo, potem pa si boste lahko za teden dni oddahnili od šolskega dela. Pred vrati so prvomajske počitnice, privoščili pa si jih boste tisti, ki boste opravili zadolžitve za ta teden:

Slovenščina 9/DZ/1. del/str. 93-96/Lastni življenjepis (avtobiografija) – reši naloge, v zvezek izdelaj zapis o tem, kaj je lastni življenjepis. Napiši svojega in mi ga pošlji po e-pošti do 4. maja 2020.

Slovenščina 9/DZ/1. del/str. 11-20/Tvorjenke in netvorjenke
V DZ najprej  poglej razlago (str. 12, rumeni okvirček). V šolski zvezek (jezik) napiši naslov Tvorjenke in netvorjenke ter naredi zapiske o tem, katere besede so netvorjenke in kako nastanejo tvorjenke. Ponovi pojem besedna družina. Reši naloge v tem poglavju.

Svoj čas izkoristite tudi za branje dobre knjige in nadaljujte z bralno značko/mesečnim branjem. Zapise o prebranem mi pošljite na e-naslov.

Nadoknadite naloge prejšnjih tednov.

Ta teden se bomo spet povezali v živo preko aplikacije zoom. Dobimo se v sredo, 22. 4. 2020 ob 11. uri. Navodila do tja sem vam že posredovala (3. teden). Pogovorili se bomo o vsem v zvezi s projektno nalogo, odgovorila bom na vaša vprašanja …

Želim vam uspešen predpočitniški teden. Se vidimo!

učiteljica Katarina

Comments are closed.

POIŠČI …
Arhiv