Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Plačila

Načini prejemanja računov za šolske storitve

Spoštovani starši!

Na naši šoli vam omogočamo več možnosti prejemanja in plačevanja položnic na katerih vam zaračunavamo šolske storitve za vaše otroke. V primeru, da želite spremeniti način prejemanja in plačevanja položnic, lahko izberete eno izmed možnosti:

1. možnost:
Prejemanje E-računov neposredno v vašo spletno banko preko RS Uprave za javna plačila (UJP)  

Na prejemanje e-računov se prijavite neposredno v vaši spletni banki, kjer imate osebni račun in urejeno elektronsko poslovanje. Plačevanje e-računa je na vsaki banki urejeno in pripravljeno drugače, zato se glede načina in podrobnosti plačevanja pozanimajte pri svoji matični banki.

Če se boste odločili za e-račun, položnic v pisni obliki ne boste več prejemali.  Specifikacijo računa boste videli v spletni banki.

Pogoj za aktiviranje prenosa položnice v obliki e-računa neposredno v spletno banko je pravilno izpolnjena izjava.

2. možnost:
Plačevanje položnic preko trajnika

Pogoj za plačevanje položnic preko trajnika je izpolnjen obrazec  SOGLASJE ZA SEPA – direktno obremenitev. Plačilo položnice se izvede  28. dne v mesecu.

3. možnost:
Prejemanje položnic na vaš elektronski naslov

Lahko se odločite  za prejemanje položnic po elektronski pošti. Izpolnite izjavo Prejemanje položnic na vaš elektronski naslov.

4. možnost:
Zbirne položnice

Če imate v šoli več otrok, se lahko odločite za zbirno položnico. V tem primeru boste prejeli samo en račun. V tem primeru izpolnite Izjavo za zbirno položnico.

V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na računovodstvo. Računovodkinja Darinka Fister je dosegljiva je na telefonski številki 04/533 71 02 ali po e-pošti: racunovodstvo-oskrszlip@guest.arnes.si.

 

Obrazci