Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pouk na daljavo od 7. 12. 2020 dalje

OBVESTILO ZA UČENCE IN STARŠE

Drage učenke, dragi učenci in spoštovani starši!

POUK NA DALJAVO: Obveščamo vas, da je Vlada RS zaradi trenutnih epidemioloških razmer v epidemiji covid19 podaljšala že sprejete ukrepe. To pomeni, da tudi od 7. 12. 2020 dalje poteka pouk na daljavo za vse učence od 1. do 9. razreda.

NAČRT SPROŠČANJA UKREPOV: Vlada RS je sprejela načrt sproščanja ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije covid19. Na področju VIZ za osnovne šole se bodo ukrepi sproščali po fazah:
1.) Oranžna faza (pod 1000 okužb / 1000 hospitaliziranih bolnikov s covid19): odpiranje vrtcev in šol za 1. triado.
2.) Rumena faza (pod 600 okužb / 500 hospitaliziranih bolnikov s covid19): odprtje osnovnih šol v celoti.
3.) Zelena faza (pod 300 okužb): odprava vseh omejitev na področju VIZ in športa.

PODPORA: Pouk na daljavo poteka že 5. oziroma 6. teden. Učitelji veliko večino učencev pohvalijo za sodelovanje in trud pri šolskem delu ter so hvaležni tudi staršem za vso podporo in pomoč pri izvedbi šole doma. Učence, ki imajo težave pri šolskem delu, spremljajo šolski svetovalni delavci in učitelji za učno pomoč. V šoli se zavedamo, da je trenutna situacija zahtevna. Na voljo za pogovor, podpro in pomoč smo vam razredniki in šolska svetovalna služba. Obrnete pa se lahko tudi na brezplačen telefon 080 51 00, ki ga je vzpostavil NIJZ in deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Učenci se lahko obrnejo tudi na TOM telefon 116 111.

Želimo vam obilo zdravja ter veselja na snegu!
Vodstvo šole

Zaklenjeno za komentiranje.