Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pouk na daljavo od 23. 11. 2020 dalje

OBVESTILO ZA UČENCE IN STARŠE

POUK NA DALJAVO: Obveščamo vas, da bo pouk na daljavo potekal tudi v tednu od 23. 11. 2020 dalje. Za december še nimamo informacij, kako bo potekal pouk. Ko bomo z Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport dobili informacije glede načina izvajanja pouka, vas bomo takoj obvestili.

ZAHVALA: Hvala vsem učencem, ki prizadevno in dobro sodelujete pri pouku na daljavo. Vsi v šoli se zavedamo, da je pouk na daljavo drugačen od pouka v šoli, zato smo za vaše pozitivno sodelovanje zelo hvaležni. Velika hvala pa gre tudi staršem, saj ste pri mlajših učencih v veliko tehnično in organizacijsko pomoč, pri vseh učencih pa ste pomembna spodbuda za šolsko delo. Hvala za vaš trud.

MOREBITNE TEŽAVE ALI STISKE: Razredniki poročajo, da pouk na daljavo večinoma poteka dobro. Nekatere nastale težave rešujemo skupaj s starši, razredniki in šolsko svetovalno službo. Če imate kakršnekoli težave ali stiske se lahko obrnete na razrednike ali šolsko svetovalno službo.

Želimo vam veliko zdravja!
Vodstvo šole

Zaklenjeno za komentiranje.