Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pouk na daljavo od 16. 11. 2020 dalje

OBVESTILO ZA UČENCE IN STARŠE

NOVO: Obveščamo vas, da je vlada RS v četrtek, 12. 11. 2020, sprejela odločitev o podaljšanju trenutno veljavnih ukrepov za področje vzgoje in izobraževanja za nadaljnja 2 tedna. To pomeni, da nadaljujemo s poukom na daljavo za vse učence.

O POUKU NA DALJAVO: Kot smo dogovorjeni, pouk na daljavo poteka preko eAsistentovih e-učilnic Xooltime v obliki gradiv, nalog ter tudi video ur pouka v živo. Učitelji poročajo, da v večini primerov pouk poteka dobro in da učenci zgledno sodelujejo. Hvala vsem učencem za trud in sodelovanje. Hvala staršem, da učence spodbujate ter ste jim v pomoč pri organizaciji šolskega dela. V primeru kakršnihkoli težav se obrnite na učitelje, razrednike ali šolsko svetovalno službo.

IZOSTANKI IN OPRAVIČILA: Tako kot v času običajnega pouka, tudi pri pouku na daljavo velja, da morate starši razrednikom sporočiti, kadar je otrok zbolel in ne more sodelovati pri pouku. Razrednik bo obvestil ostale učitelje, da otrok ne bo sodeloval pri pouku. Z razrednikom se tudi dogovorite, kako bo otrok nadoknadil zamujeno učno snov. V roku 5 dni morate razredniku napisati tudi pisno opravičilo po e-pošti ali preko eAsistenta.

Hvala za razumevanje in sodelovanje. Želimo vam obilo zdravja!
Vodstvo šole

Zaklenjeno za komentiranje.