Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ORGANIZACIJA POUKA V ČASU OD 19. 10. – 23. 10. 2020

Spoštovani starši,

zaradi poslabšanja epidemiološke situacije se bo pouk v času od 19. 10. – 23. 10. 2020 izvajal prilagojeno, in sicer:

učenci od 1. do vključno 5. razreda se bodo izobraževali v šoli;

učenci od 6. do 9. razreda se bodo izobraževali na daljavo.

POUK ZA UČENCE OD 1. – 5. RAZREDA

Pouk bo potekal v šolskih prostorih po ustaljenem redu. Učenci prihajajo v šolo kot običajno ob upoštevanju priporočil NIJZ (nošenje mask, vzdrževanje razdalje, razkuževanje in umivanje rok, higiena kašlja).

POUK ZA UČENCE OD 6. – 9. RAZREDA

Pouk bomo izvajali na daljavo po enotnem sistemu, in sicer po komunikacijskem kanalu na spletnih učilnicah eAsistenta XOOLTIME.

Za naslednji teden bodo učitelji posameznih predmetov učna gradiva in navodila za delo na daljavo naložili v spletne učilnice do ponedeljka, 19. 10. 2020. Učna gradiva morajo učenci predelati do petka, 23. 10. 2020.

Uporabniško ime in geslo za vstop v spletne učilnice so učenci oz. ste starši že prejeli.

V primeru, da bi zaradi preobremenjenosti komunikacijskih kanalov prihajalo do težav, bodo učitelji učna gradiva pošiljali po elektronski pošti.

Nadaljnja navodila o poteku pouka po jesenskih počitnicah, torej od 2. 11. 2020 dalje, vam bomo posredovali naknadno.

Radi bi se zahvalili vsem učencem in staršem, da ste skrbno upoštevali vsa priporočila NIJZ-ja, saj do sedaj nihče od učencev in zaposlenih ni bil pozitiven na COVID-19 in je zato učni proces lahko potekal nemoteno.

Želimo vam, da ostanete zdravi in da naslednji teden učenci uspešno opravijo vse šolske obveznosti. V kolikor boste imeli pri tem težave, se obrnite na razrednika, učitelje ali šolsko svetovalno službo ter vodstvo šole.

Vašim družinam želimo tudi, da preživite lepe jesenske počitnice in da se po 1. novembru učenci zdravi vrnejo v šolo.

Lipnica, 15. 10. 2020 

Zdenka Varl, ravnateljica

Zaklenjeno za komentiranje.