Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

SPLETNI SEMINAR ZA STARŠE – VARNA RABA INTERNETA

Spletni portal Safe.si bo 20. oktobra ob 18. uri pripravil 60 minutni spletni seminar na temo varne uporabe interneta za starše otrok od 1. do 6. razreda. Sodelovala bosta Safe.si predavatelja Tjaša Jerman Kuželički in dr. Benjamin Lesjak.

Kot nacionalna točka osveščanja o varni rabi interneta že več kot 10 let izobražujejo tako otroke in najstnike, kakor tudi starše in učitelje o tem, kako varno in odgovorno uporabljati tehnologije, da bi od njih imeli čim več koristi in zabave ter čim manj nevšečnosti. Spletni seminar, ki ga organizirajo, je drugi v seriji seminarjev za starše ob začetku šolskega leta 2020/2021. V mesecu septembru so namreč že izvedli spletni seminar za starše otrok in dijakov od 7. razreda do konca srednje šole.

Posnetek seminarja za starše otrok od 7. razreda dalje si lahko ogledate tukaj.

Na spletnem seminarju »Vzgoja za internet« želijo izpostaviti nekatere vidike in vplive uporabe novih tehnologij za potrebe pouka na daljavo, ki so pomembni za starše otrok od 1. do 6. razreda. V luči trenutnih epidemioloških razmer je pouk na daljavo že prisoten tudi v tem šolskem letu. Prav tako pa se bodo med predavanjem dotaknili tudi drugih aktualnih tem.

Več informacij o dogodku: https://safe.si/novice/vzgoja-za-internet-izobrazevalni-spletni-seminar-o-varni-in-odgovorni-rabi-interneta-za

Vabljeni!

Zaklenjeno za komentiranje.