Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Utrinki pouka na daljavo (8. teden)

Dragi učenci, spoštovani starši!

8. teden pouka na daljavo (od 11. do 15. maja 2020) je bil zadnji teden pouka na daljavo za učence 1., 2. in 3. razreda. Učenci se v maju pripravjate na ocenjevanje znanja, nekaj ocen pa se dobili že pred epidemijo. Menim, da vam gre vsem super – učencem, staršem in učiteljem!

Hvala vsem, ki ste poslali fotografije svojih izdelkov in ostalih dejavnostih. Fotografije si lahko ogledate v galeriji, ki sem jo poslala staršem na e-naslove preko eAsistenta.

Učenci 4. a pa nam svoje izdelke predstavljajo na teh povezavah:

Modele prebival, dihal in krvnega obtoka si lahko pogledate tukaj:

https://padlet.com/tmikla15/kyazxa3mwsqhc8v0

Cvetoča drevesa si lahko pogledate tukaj:
https://padlet.com/tmikla15/rkf1jq11x7v3scht

Najljubše junake četrtošolcev pa si lahko pogledate tukaj:
https://padlet.com/tmikla15/zqt1fro9wptoji55

Ker se s ponedeljkom, 25. 5. 2020, v šolo vračajo tudi devetošolci, bo pouk na daljavo potekal še za učence od 4. do 8. razreda. Vse vas, ki boste še doma, prosim, da mi pošljete kakšno fotografijo vaših dejavnosti ali izdelkov. Šola brez vas ne bo čisto prava in vas bomo pogrešali. Zato smo vaših fotografij še posebej veseli. Pošljete mi jih lahko na katja.nastran@os-lipnica.si.

Lep pozdrav vsem!
Katja Nastran, šolska svetovalna delavka

Zaklenjeno za komentiranje.