Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

DRUGI TEDEN DELA NA DALJAVO – SPOROČILO RAVNATELJICE

Spoštovani starši!

Vstopamo v drugi teden dela z učenci na daljavo. Iskrena hvala za vso pomoč svojim otrokom v prvem tednu. Vemo, da vam in vašim otrokom ni lahko. Upamo, da ste uspeli uskladiti vaše službene obveznosti s poukom na daljavo in prostim časom za družino.

Jutri, v torek, 24. 3., bodo vaši otroci prejeli vsa potrebna navodila in učna gradiva za delo v času od 24. 3. do 27. 3. 2020. Upamo, da ste vi in vaši otroci/mladostniki zdravi in da bomo tudi v tem tednu uspešno izpeljali učenje na daljavo. Vsi, ki imajo pri delu na daljavo težave, naj prosim obvestijo razrednike otrok.

Obveščamo vas tudi, da Rdeči križ nudi pomoč v raznih oblikah družinam, ki so v stiski zaradi težje organizacije varstva otrok, službenih obveznosti in finančnih zmožnosti. Ena od oblik pomoči je dostava brezplačnih obrokov (npr. kosilo, večerja). Staršem, ki ste v stiski, svetujemo, da se obrnete na Rdeči križ (040 865 695).

Samo s skupnimi močmi bomo kos vsem izzivom, ki jih prinaša obdobje pandemije. Če kdaj, je sedaj zelo pomembno zaupanje in medsebojna pomoč, in prepričanje, da se bomo po tej preizkušnji z novim optimizmom vrnili v ustaljene oblike dela.

Ker je ta trenutek najbolj pomembno naše zdravje, vam iskreno želimo, da bi vi in vaši otroci/mladostniki ostali zdravi.

Zdenka Varl, ravnateljica

Zaklenjeno za komentiranje.