Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

INFORMACIJE ZA DEVETOŠOLCE

I

POSTANI DIJAK ZA EN DAN – GIMNAZIJA FRANCETA PREŠERNA KRANJ

Gimnazija Franceta Prešerna vabi devetošolce, da postanejo dijaki za en dan. Vrata gimnazije bodo odprli za vse učence, ki se zanimajo za program gimnazija, ekonomska gimnazija in športni oddelek ekonomska gimnazija, in sicer v sredo, 29. januarja 2020.

Devetošolci bodo vključeni v običajen pouk, kjer bodo spoznali načine dela na šoli in morda že srečali bodoče učitelje in sošolce. Pouk bo potekal od 3. do 6. šolske ure (od 8.50 – 12.05), z odmorom za malico, ki jo boste prejeli brezplačno.

Predstavili vam bodo njihove programe, možnosti vpisa, šolske dejavnosti, ki jih izvajajo v programih obveznih in prostih izbirnih vsebin, projekte, izmenjave …  S sprejemom bodo pričeli ob 8.20, kjer bo učence v predavalnici pozdravila ravnateljica šole. Učencem bo dodeljen dijak skrbnik, ki jih bo vodil od ene do druge dejavnosti.

Za udeležbo je potrebna predhodna prijava! Prijavnico dobite in posredujete svetovalni službi na šoli (David Kebler). Lahko pa se za več informacij oglasite svetovalni delavki Gimnazije F. Prešerna – Veri Dušak Prevc na telefon 059 093 344 ali na e-naslov vera.dusak-prevc@gfp.si ali pomočnici ravnateljice prof. Tanji Ahčin na telefon 059 093 342 ali na e-naslov  tanja.ahcin@gfp.si.

»KOS KREMŠNITE ZA VSAKOGAR« – GIMNAZIJA KRANJ

V letošnjem letu so se na Gimnaziji Kranj odločili odpreti vrata vsem generacijam, ki jih zanima, s čim vse si njihovi dijaki polnijo čas med poukom in tudi po njem. S tem namenom bodo v petek, 24. 1. 2020, med 17. in 20. uro, in v soboto, 25. 1. 2020med 9. in 12. uro, organizirali dogodek »Kos kremšnite za vsakogar«.

Na dogodku bodo dijaki in profesorji povabili obiskovalce, da se pridružijo raznim delavnicam in dejavnostim, ki jim krasijo vsakdan na Gimnaziji Kranj v okviru pouka ali prostega časa ter na ta način širši množici pokazali, kaj danes pomeni biti »gimnazijec«. V okviru dogodka bo možen tudi ogled prenovljenih prostorov šole.

Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani Gimnazije Kranj (www.gimkr.si)

INFORMATIVNI DAN DIJAŠKI DOM VIČ

V času informativnih dni bo Dijaški dom Vič odprl svoja vrata doma vsem, ki bodo nadaljevali šolanje v Ljubljani. Njihove dijakinje, dijaki, vzgojiteljice, vzgojitelji vam bodo približali utrip v domu: Je čas za učenje, za druženje, varno odraščanje, razvijanje interesov, sklepanje prijateljstva, pomoč v osebnih stiskah, širjenje kulturnega obzorja…V DOMU VAM BODO NA RAZPOLAGO:

V PETEK, 14.2.2020 OD 9. DO 18. URE in V SOBOTO,  15.2.2020 OD 9. DO 14.URE.

ZA PARKIRANJE JE POSKRBLJENO NA DOMSKEM DVORIŠČU!

Dijaški dom Vič –zemljevid lokacije Vič Gerbičeva 51/a 1000 Ljubljana
Za več informacij lahko kontaktirate na telefonsko številko: 01 / 47 901 11 ali na elektronski naslov: ddv.info@guest.arnes.si

Zaklenjeno za komentiranje.