Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

8. Festival naše prihodnosti

V soboto, 23. 11. 2019, je na OŠ Orehek blizu Kranja potekal že 8. Festival naše prihodnosti, ki je namenjen nadarjenim in radovednim učencem. Učenci so se letos lahko udeležili ene izmed skoraj tridesetih ponujenih delavnic.
Festivala se je udeležilo 13 lipniških in ovsiških učencev, ki so obiskali zanimive delavnice: Lego robotika, Kuharska delavnica v angleščini, Določevanje organizmov, Kemijska delavnica, Optične iluzije, Novinar za en dan, Vodni detektiv in Jezični Activity.

Učiteljica Katja Gantar in šolska svetovalna delavka Katja Nastran sta na Festivalu vodili delavnico Določevanje ogrganizmov, kjer so učenci s pomočjo določevalnih ključev spoznavali morske polže in školjke ter dvoživke in ptice.

Naši sedmošolki Manca Marcen in Tia Treven Čater sta sodelovali tudi pri radijski oddaji HUDO!, ki ji lahko prisluhnete na tej povezavi: https://radioprvi.rtvslo.si/2019/11/hudo-151/

Zaklenjeno za komentiranje.