Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Uvedba evidentiranja šolske prehrane preko eAsistenta

Spoštovani starši!

V šolskem letu 2019/20 bomo uvedli evidentiranje šolske prehrane preko eAsistenta.

Učenci so na šolske obroke že prijavljeni z obrazcem, ki ste ga izpolnili ob koncu šolskega leta ali ob vpisu.

Če eAsistenta še ne uporabljate, boste za uporabo osnovnega paketa (Je brezplačen.), kamor spada tudi modul Prehrana, potrebovali svoj e-naslov, s katerim si boste ustvarili uporabniški račun, preko katerega boste urejali odjavo in prijavo obrokov. To storite na naslovu https://www.easistent.com/starsi. Prijavnico na eAsistenta za starše ste že prejeli ali ga boste prejeli na roditeljskem sestanku.

Zaradi varstva osebnih podatkov morate svoj uporabniški račun najprej potrditi z varnostno kodo, ki jo boste dobili na posebnem listu. Varnostno kodo vam bo izročil razrednik. Postopek potrditve z varnostno kodo si lahko ogledate na povezavi https://bit.ly/2MoQfZD. Aplikacijo lahko uporabljate tudi preko mobilnega telefona.

Prosimo, da čim prej uredite svoj dostop do modula Prehrana, da boste lahko začeli odjavljati ali prijavljati obroke svojega otroka po eAsistentu. Mesec september bo prehodno obdobje, ko boste lahko svojega otroka še vedno odjavili ali prijavili na šolsko prehrano preko telefona v tajništvu šole (533 71 00) ali v kuhinji (533 71 05) na matični šoli v Lipnici. Na podružnični šoli Ovsiše pa obrok odjavite ali prijavite na telefon  533 00 10 (kuhinja)  ali 041 575 450 (vodja PŠ). Od 1. 10. dalje bo možno odjavljati in prijavljati obroke samo preko eAsistenta. V primeru kakršnihkoli težav se obrnite na pomoč eAsistenta starsi@easistent.com in 01 777 33 99.

Obroke za naslednji šolski dan boste lahko prijavili ali odjavili do 8.00, en dan pred izostankom otroka ali en dan pred najavo obroka. Odjava obroka za nazaj ni možna. Dodatna prijava na obrok je možna, če ste se ob prijavi na šolsko prehrano odločili za občasen obrok (zajtrk, kosilo, popoldansko malico).

V  primeru, da starši prehrane ne odjavite pravočasno, plačate polno ceno obroka.

V izrednih okoliščinah (otrok zboli ponoči) lahko odjavite šolske obroke za svojega otroka za tekoči dan od 7.00 do 7.30 po telefonu v tajništvu šole (533 71 00) ali kuhinji (533 71 05) v Lipnici in na podružnični šoli na številko 533 00 10 ali 041 575 450.

Če med šolskim letom starši želite spremeniti prijavo vašega otroka na šolsko prehrano, morate izpolniti novo prijavnico na šolsko prehrano in jo oddati razredniku. (Obrazec bo objavljen na šolski spletni strani.)

Večina staršev je že navajena evidentiranja šolske prehrane preko eAsistenta iz vrtca. Verjamemo, da bo ta način evidentiranja šolske prehrane tudi na naši osnovni šoli pripomogel k zadovoljstvu tako vas staršev kot vseh, ki na šoli skrbijo za prehrano.

Prijazen pozdrav   

Lipnica, 10. 9. 2019                                     Zdenka Varl, ravnateljica

Obrazec za prijavo na šolsko prehrano, zaradi  sprememb med tekom leta.

Zaklenjeno za komentiranje.