Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gori, gori!

Učenci so pomalicali in nadaljevi smo s poukom. Kar nenkrat pa je zazvonilo – v učilnici tehnike gori! Po spodnjem hodniku se je valil dim. Učenci in zaposleni v šoli smo brez panike zapustili zgradbo in se zbrali na šolskem stadionu. Joj, pogrešamo dva učitelja! Zaslišali smo sirene in gasilci so bili hitro pri šoli. Razvili so cevi, prinesli ventilator in se s posebno opremo in maskami odpravili v šolsko zgradbo. Našli so pogrešana učitelja, pogasili požar in prezračili hodnike.

Na srečo je danes, 12. 6. 2019, na matični šoli v Lipnici potekala samo VAJA EVAKUACIJE. Po zaključku intervencije so si učenci lahko ogledali gasilska vozila in opremo.

Gasilcem iz PGD Sredanja Dobrava, PGD Kamna Gorica, PGD Podnart in PGD Radovljica se zahvaljujemo za sodelovanje in pomoč pri ohranjanju naše požarne varnosti. Veseli nas, da so med gasilci tudi naše nekdanje učenke in učenci.
Več fotografij si lahko ogledate tu: https://photos.app.goo.gl/b79TqFBanpkGMuCs8

Zaklenjeno za komentiranje.