Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

OBVESTILO – OBISK LJUBLJANE UČENCI PROSTOVOLJCI

Učenci, ki obiskujejo interesno dejavnost prostovoljno delo (5. – 9. razred), se bodo udeležili festivala »TA VESELI DAN PROSTOVOLJSTVA«, ki bo potekal v četrtek, 16. 5. 2019, na Prešernovem trgu v Ljubljani. Ogledali si bomo organizacijo Voluntariat, ki se ukvarja s prostovoljnim delom, ter se ob 13.00 odpravili na ogled stojnic na Veselem dnevu prostovoljstva. Učenci, ki so o izletu že obveščeni, se bodo festivala udeležili v spremstvu mentorice.

Ker gremo v Ljubljano z vlakom, je zbor učencev na železniški postaji v Podnartu najkasneje ob 7.50, zato prosimo, da starši svoje otroke pripeljete na železniško postajo sami. Povratek iz Ljubljane v Podnart bo ob 16.13.

Na ta dan so učenci opravičeno odsotni od pouka, za malico in kosilo je poskrbljeno, zato naj s sabo vzamejo le osvežilne napitke/vodo in kakšen majhen prigrizek, če želijo. Vljudno prosim starše in učence, naj na železniško postajo svoje otroke pripeljejo točno in ne zamujajo.

Hvala in se vidimo v Podnartu v četrtek ob 7.50!

Mentorica Maja Cimerman Franjič

Zaklenjeno za komentiranje.