Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

7. FESTIVAL NAŠE PRIHODNOSTI – PRIJAVE

7. FESTIVAL NAŠE PRIHODNOSTI (za nadarjene in radovedne učence od 4. do 9. razreda)

Spoštovani starši in učenci.

Na OŠ Orehek Kranj bo že sedmo leto potekalo srečanje gorenjskih osnovnošolcev, ki so posebej radovedni in ustvarjalni. Učitelji in drugi mentorji bodo za učence pripravili inovativne delavnice, v katerih bodo po svojih interesih sodelovali učenci. Festival bo v soboto, 9. marca 2019, na OŠ Orehek Kranj, od 8.00 do predvidoma 12.30 ure.

Na festival se lahko prijavite naši nadarjeni in radovedni učenci (4. – 9. r), spremljali vas bodo svetovalni delavec in učitelji naše šole. Učenci se boste lahko udeležili 1 delavnice. Ker pa je število mest omejeno napišite še svojo drugo izbiro. Učenci, ki se želite festivala udeležiti, prinesite prijavnico v šolsko svetovalno službo do torka, 12. 2. 2019.

Starše prosimo, da za prevoz  učencev do OŠ Orehek Kranj poskrbijo sami (lahko se povežete z drugimi našimi učenci, ki se bodo Festivala udeležili), saj šola posebnega prevoza ne bo organizirala. Na parkirišču pred OŠ Orehek Kranj bomo učence čakali spremljevalci.

Okvirni program Festivala:

  • 8:00 prihod udeležencev
  • 8:00 – 8:15 uvodni pozdrav
  • 8:15 – 8:55 pogovor z gostom
  • 9:00 – 9:30 malica
  • 9:30 – 11:30 delavnice
  • 11:30 – 12:30 poročanje o poteku delavnic (sprehod med delavnicami)

Lep pozdrav!

Šolska svetovalna služba

Zaklenjeno za komentiranje.