Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Novo! Interesna dejavnost španščina

Učence in starše obveščam, da bo letos na šoli potekala interesna dejavnost španščina, ki je namenjena učencem od 6.–9. razreda. Mentorica bom učiteljica Maja Cimerman Franjić, profesorica španskega jezika in književnosti. Dejavnost po potekala od oktobra dalje, in sicer vsako sredo 7. šolsko uro, od 13.40–14.25.

 Nekateri učenci ste že oddali prijavnice, ki smo jih razdelili, vabljeni pa so tudi vsi ostali, ki bi jih španščina zanimala! V kolikor imajo učenci ob sredah samo 5 ur, lahko počakajo v pisarni šolske pedagoginje, ki je namenjena skupinski učni pomoči in učencem, ki po pouku čakajo in lahko v šoli opravijo domače naloge.

 Če bi se radi učenci naučili nekaj besed špansko, skupaj z nami spoznavali špansko govoreče dežele po svetu in se morda odpravili na kakšen izlet v Ljubljano, vabljeni, da se nam pridružijo!

 Prijavnico lahko izpolnijo in dobijo v pisarni šolske pedagoginje Maje Cimerman Franjić, in sicer zbiramo prijave najkasneje do srede, 19. 9. 2018. Tudi že prijavljene učence prosim, da udeležbo potrdijo!

O tem, v kateri učilnici bo španščina potekala, boste obveščeni naknadno, konec septembra. Za vse informacije sem na voljo v šoli, lahko mi pišete na elektronski naslov maja.cimerman@os-lipnica.si ali me pokličete na 04 533 71 10.                                                             

    ¡ MUY BIENVENIDOS !   

    Maja Cimerman Franjić, uni. dipl. ped. in prof. špan.

 

 

Zaklenjeno za komentiranje.