Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Archive for 10. 06. 2019

Odpoved dopoldanske pogovorne ure

Spoštovani starši,jutri, 11. 6. 2019, zaradi spremstva na športnem dnevu odpade dopoldanska pogovorna ura. Nadomestna pogovorna ura bo v petek, 14. 6. 2019, drugo šolsko uro.Zahvaljujem se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljam.Boštjan Kališnik, prof.

Seznami učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin za šolsko leto 2019/20

V priponkah so seznami učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin za šolsko leto 2019/20. Starši učencev 1. in 2. razreda kupijo SAMO potrebščine, saj jim sredstva za učbenike in delovne zvezke zagotovi Ministrstvo. Starši učencev, ki obiskujejo ostale razrede, kupijo delovne zvezke in potrebščine, učbenike pa učenci prejmejo v šoli prvi teden pouka v novem šolskem […]

TVU 2019 – Madagaskar in Kropa

V okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2019 sta prejšnji teden potekali dve dejavnosti:1.) Naša nekanja učenka Alenka Peternelj nam je v sredo, 5. 6. 2019, v sliki in besedi predstavila svoje potovanje in prostovljno delo na Madagaskarju. Spoznali smo, kako živijo Malgaši in kako je za njihovo prihodnost pomembno izobraževanje. 2.) Naš nekdanji učenec Andraž Pavlič […]

Državno tekmovanje LOGIČNA POŠAST

V soboto, 25.maja 2019, je na Osnovni šoli Davorina Jenka Cerklje potekalo državno matematično tekmovanje Logična pošast. Tekmovanja se je udeležilo 9 naših učencev. Učenki Metka Marcen (3.a) in Zala Peternelj (7.b) sta osvojili srebrno priznanje, učenka Katja Pogačar (9.a) pa zlato. Čestitke. Vsem udeležencem omenjenega tekmovanja iskreno čestitamo.