Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Archive for 26. 05. 2019

Od Sesljana do Štivana_planinski izlet

V nedeljo, 26. maja, so se nam na planinskem izletu pridružili tudi nekateri starši mladih planincev. Odpeljali smo se v našo sosednjo državo Italijo, v zaledje Tržaškega zaliva, kjer žive tudi zamejski Slovenci. Prehodili smo Rilkejevo pot, ki je speljana nad Sesljanskim zalivom in poteka od Sesljana do Devina. Ves čas naše poti ob robu […]

BELARJEVI DNEVI

Učenci petih razredov iz Lipnice in Ovsiš so se udeležili Belarjevih dni, ki jih organizira TNP v Trenti. V sončnem vremenu so spoznali rastlinstvo, zgodovino, znamenitosti, hrano in življenje doline reke Soče. Spoznali so velik pomen zaščitenih območji (TNP) za obstoj ravnovesja v naravi.

ZA ZAKLJUČEK BRALNE ZNAČKE

V Dom kulturne Podnart so bili v sredo, 22. 5. povabljeni vsi tisti učenci podružnične in učenci prve triade lipniške šole, ki so opravili bralno značko, da si ogledajo igrano predstavo z naslovom Legenda o nastanku Blejskega jezera. Zaigrali so jo učenci dramske skupine iz OŠ Josipa Vandota Kranjska Gora.