Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Archive for 10. 10. 2018

Plavalna šola v naravi v Čatežu – 3. dan

Večji del dneva smo preživeli v vodi, kjer so se učenci urili v različnih plavalnih tehnikah. Po popoldanskem plavanju smo odšli na krajši nočni pohod na Sv. Vid, od koder je lep razgled na Brežice z okolico.

Pogovorna ura pri učiteljici Perič

Spoštovani starši, obveščam vas, da zaradi bolniške odsotnosti moje pogovorne ure do nadaljnjega odpadejo. Zahvaljujem se za razumevanje in vas lepo pozdravljam. Katarina Perič, prof.

Prestavljena dopoldanska pogovorna ura

V četrtek, 11. 10. 2018, bo dopoldanska pogovorna ura pri učiteljici Andreji Muhvič izjemoma od 10.15 do 11.00. Hvala za razumevanje.

Plavalna šola v Čatežu – 2. dan

Drugi dan šole v naravi smo začeli s pohodom v Brežice. Ogledali smo si Brežiški grad s čudovitimi razstavami. V gradu so nam pripravili delavnico, na kateri smo izdelali manjši mozaik. Dan smo zaključili z nočnim kopanjem, vodnimi štafetami in vožnjo po toboganu.  

LOGIKA – rezultati šolskega tekmovanja

Šolsko tekmovanje je potekalo 27. septembra 2018 v Lipnici in na Ovsišah. Bronasto priznanje je osvojilo 12 tekmovalcev: razred: Samanta Peternelj, Anuša Ješe razred: Jaka Pačnik, Zoja Višnar, Enja Cvetko Vodopivec razred: Manca Marcen, Rok Pfajfar razred: Zala Peternelj razred: Tjaša Peterman razred: Katja Pogačar, Eva Pačnik, Klara Stariha Na državno tekmovanje, ki bo 20. 10. 2018 na […]