Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Archive for the ‘Zdrava šola’ Category

Predstava Hrup je za ušesa strup

V četrtek, 10. 10. 2019, je g. Aleš Kolar, dipl. dramski igralec, za naše učence 2. triade matične in podružnične šole uprizoril dve predstavi o osnovah varnosti in zdravja pri delu. Stroške obeh predstav je krilo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Akcija zbiranja starega papirja …

… bo na matični šoli potekala v četrtek, 10. oktobra 2019, med 13.00 in 17.00. Hvala za vaš doprinos.

Evropski teden mobilnosti in Pešbus

GREMO PEŠ! je slogan letošnjega evropskega tedna mobilnosti, ki se mu bomo med 16. in 20. septembrom 2019 pridružili tudi na naši matični in podružnični šoli. Do podružnične šole bo Pešbus vsak dan »vozil« s Češnjice, s Poljšice in izpred kulturnega doma Ovsiše, do matične šole pa bo vsak dan »vozil« Pešbus iz Kamne Gorice. […]

Očistili smo okolico matične in podružnične šole …

… ter se tako pridružili akciji “Očistimo našo občino – Radovljica 2019”. Na obeh šolah smo organizirali tudi spomladanski del akcije zbiranja starega papirja.

Delavnica globalnega učenja

V sodelovanju z Zavodom Voluntariat so učenci 8. razreda v četrtek, 4. 4. 2019, v okviru pouka DKE in GEO, na delavnici globalnega učenja spoznavali pot pridelave kakava (čokolade). Interaktivna delavnica jih je spodbudila k razmišljanju o globalni soodvisnosti.

Akcija zbiranja starega papirja

  Spoštovani učenci, starši in krajani, obveščamo vas, da bo akcija zbiranja starega papirja v četrtek, 11. aprila 2019, med 13.00 in 18.00. Lep pozdrav!      

Pokljuka, šola v naravi – 4. dan

Na prvi pomladni dan  naši sedmosolci na Pokljuki še vedno uživajo v zimskih radostih.  

Pokljuka, šola v naravi – 3. dan

Za nami je že tretji dan šole v naravi. Sedmošolci se trudijo in pridno napredujejo. Prekrasen dan smo zaključili z nočnim pohodom ob polni luni.      

Pokljuka, šola v naravi – 2. dan

Drugi dan šole v naravi je minil v spoznavanju Triglavskega narodnega parka. Učenci so se seznanjali z nevarnostmi v hribih, spoznavali so zimsko opremo ter postopek iskanja z lavinsko žolno. Z velikim pričakovanjem so vsi učenci dočakali tek na smučeh in se preizkusili v novem športu.

Pokljuka, šola v naravi – 1. dan

Kljub nič kaj obetavni vremenski napovedi smo se pripeljali v zimsko pravljico. Zaradi sneženja proge danes niso bile urejene, zato smo dan izkoristili za pohod in zimske radosti na snegu.