Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Archive for the ‘Športna vzgoja’ Category

PODROČNO TEKMOVANJE V NAMIZNEM TENISU

Na OŠ Simona Jenka v Kranju je v ponedeljek, 27. 1. 2020 potekalo področno, šolsko tekmovanje v namiznem tenisu za učenke in učence letnik 2005 in mlajši. REZULTATI: 1. mesto: Erazem Janc, kategorizirani učenci, 2. mesto: Urban Janc, kategorizirani učenci, 2. mesto: Gašper Sofrić, nekategorizirani učenci. Čestitke nastopajočim!

ŠPORTNI DAN ZA 8. RAZRED

V četrtek, 23. 1. 2020 bo potekal športni dan za učenke in učence 8. a in 8. b razreda. Podrobna navodila najdete v priponki. učitelj športa Bojan Tisak, prof.

MEDOBČINSKO TEKMOVANJE V NAMIZNEM TENISU

V Ljubnem je v petek, 10. 1. 2020 potekalo medobčinsko, šolsko tekmovanje v namiznem tenisu za učenke in učence letnik 2005 in mlajši. REZULTATI: 1. mesto: Erazem Janc, kategorizirani učenci, 2. mesto: Urban Janc, kategorizirani učenci, 1. mesto: Gašper Sofrić, nekategorizirani učenci. Čestitke nastopajočim!

ŠPORTNI DAN 9. RAZRED

Nekaj utrinkov s športnega dne za 9. razred.

ŠPORTNI DAN ZA UČENCE 9. RAZREDA

Športni dan za učenke in učence 9. razrda bo potekal v petek, 22. 11. 2019. Podrobna navodila najdete v priponki. Vodja športnega dne: Bojan Tisak, prof.

ŠPORTNI DAN ZA UČENCE 6. RAZREDA

Športni dan za učenke in učence 6. razreda, ki bo potekal v četrtek, 14. novembra 2019 v pokritem olimpijskem bazenu v Radovljici. Podrobna navodila najdete v priponki. Vodja športnega dne: Bojan Tisak

11. MAMUTOV TEK

Nekaj utrinkov z 11. mamutovega teka.

PODROČNO TEKMOVANJE V KROSU

V torek, 8. 10. 2019 je na Kokrici pri Kranju potekalo že tradicionalno 11. šolsko tekmovanje v krosu ,,Po mamutovih poteh”. Učenke in učenci naše šole so se množično odzvali vabilu in so poleg odlično organiziranega krosa, imeli možnost tudi zabave na napihljivem toboganu. Na tekmovanju so prejeli spominsko majico in krof. Vidnejši rezultati krosa: […]

TVU – lokostrelski biatlon

Danes, 14. 6. 2019, nas je v okviru Tedna vseživljenjskega učenja v 6. a in 6. b razredu obiskal g. Andrej Zupan in nam predstavil zelo zanimiv šport – lokostrelski biatlon. Razložil nam je pravila tega športa, pokazal posnetek tekme in svoje medalje in opisal zgodovino lokostrelstva. Nato pa so učenci na igrišču lahko streljali […]

DRŽAVNO TEKMOVANJE V ŠPORTNEM PLEZANJU

Na OŠ Vojnik je v soboto, 13. 4. 2019 potekalo državno šolsko tekmovanje v športnem plezanju, za učenke in učence letnik 2004 in mlajši(-e). Tekmovanja se udeležila Živa Jovanović z 9. razreda in v hudi konkurenci osvojila 4. mesto med nelicenciranimi učenkami, letnik 2004 in mlajše. ČESTITAMO!!!